Με το δεξί μπήκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μάλτας η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ17). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε με 11-7 τη Γεωργία στην πρεμιέρα των αγώνων της και στο πλαίσιο του Δ’ Ομίλου της διοργάνωσης, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα που της δίνει ώθηση και ψυχολογική ανάταση για τη συνέχεια.

Τα παιδιά του Ηλία Μαχαίρα έδειξαν από νωρίς στο ματς την ανωτερότητά τους, επέβαλαν τον ρυθμό τους, υπερείχαν σε όλους τους τομείς και με ξέσπασμα στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο έχτισαν και τη διαφορά κρατώντας την με καλή άμυνα. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας οι Αλμύρας, Καστρινάκης και Μπιτσάκος, που πέτυχαν από 3 γκολ.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-11.

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 2-4, 2-2.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Χακελισβίλι, Κόζασβίλι, Στουρούα, Μπάκασβίλι 1, Κελασβίλι 1, Τκεσελασβίλι Σ., Αχβλεντιάνι 3, Βαζάτζι, Βατζίζε, Κυριακίδι, Τσικοβάνι 2, Νικαουτάτζι, Τκεσελασβίλι Ν.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Τουρκομένης, Κανδανολέων, Νικολαΐδης Γ., Αλμύρας 3, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος 3, Αμπαζής, Μύριλος, Μαθιόπουλος 1, Σιαμάς, Σπάχιτς 1, Αλειφτίρας.

Αύριο Δευτέρα (13/9), στις 10.00 το πρωί, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο αγώνα στον Δ’ Όμιλο την Τουρκία.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του Ομίλου μας η Σερβία επικράτησε της Τουρκίας με 17-3.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Facebook Comments