Ποντικέας: «Προσωπικά λάθη μας κόστισαν»

by Aquafeed 24

Παρότι άπαντες στη Βουλιαγμένη αναγνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί  των φετινών τελικών, είναι βέβαιο ότι ο Κώστας Λούδης και οι παίκτες του προσδοκούσαν μία καλύτερη εμφάνιση στον πρώτο τελικό. «Ξέραμε από την αρχή είναι ότι είναι μία δύσκολη σειρά αγώνων, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σήμερα κάναμε πολλά προσωπικά λάθη, τα οποία σε αυτό το επίπεδο στοιχίζουν και τα πληρώνεις κατευθείαν με γκολ. Νομίζω ότι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν δείξαμε πολύ προετοιμασμένοι», παραδέχθηκε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κυριάκος Ποντικέας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΝΟΒ κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός μόνο στην τρίτη περίοδο, την οποία μάλιστα κέρδισε με επιμέρους σκορ 2-1. «Από ένα σημείο και μετά αρχίσαμε να κολυμπάμε λίγο, να βγάζουμε περισσότερη ένταση. Αυτό πρέπει να το κάνεις από την αρχή του αγώνα», εξήγησε ο διεθνής αμυντικός και συμπλήρωσε: «Θα κρατήσουμε κάποια μεμονωμένα καλά σημεία, δεν υπάρχει κάποιο διάστημα 3-4 λεπτών που να παίξαμε πολύ καλά, και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Από τη στιγμή που οι τρεις νίκες που χρειάζονται για τον τίτλο μοιάζουν κάτι μακρινό, ο Ποντικέας τονίζει ότι «στόχος της Βουλιαγμένης είναι να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Αν τα καταφέρει από την αρχή και επιβάλλει το δικό της ρυθμό, τότε μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι».

Οι φετινοί τελικοί έχουν και μία ιδιαιτερότητα για τον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. «Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο περίεργο, ωστόσο αυτές οι σκέψεις μπαίνουν στην άκρη πριν αρχίσει ο αγώνας, γιατί μετά ο καθένας κοιτάει το καλό το δικό του και της ομάδας του. Ήμουν πολλά χρόνια εδώ και σίγουρα υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά αυτά σταματάνε πριν την έναρξη του παιχνιδιού», ανέφερε σχετικά ο Κυριάκος Ποντικέας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA