Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ κόντρα στη CN Sabadel στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, παρά την ήττα με 10-8. Οι «κιτρινόμαυροι» στην παρθενική τους ευρωπαϊκή παρουσία ανάγκασαν ολόκληρη την Ευρώπη να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους, καθώς κόντρα σε ομάδες με μεγάλη ιστορία και από χώρες που έχουν παράδοση στο άθλημα, όπως η Σερβία, η Ισπανία και η Κροατία, τα έδωσε όλα και τις κοίταξε στα μάτια.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης κόντρα στους Ισπανούς, που θα της χάριζε και την πρόκριση, όμως ορισμένα λάθη, αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, όπως η αποβολή του Vukcevic, της στέρησαν την επιτυχία, όχι όμως και το χαμόγελο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, κ.κ. Γιώργος Κιρμίζογλου και Πάνος Μιχαλόπουλος, που συνόδεψαν την αποστολή στο Νόβι Σαντ, μίλησαν στους αθλητές και τους έδωσαν συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσία τους, στέλνοντας το μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Μάζης δήλωσε στο aek.gr: «Ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις μας και την παρουσία μας στην Ευρώπη. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία και τον τρόπο που τα παιδιά αντιμετώπισαν τους αγώνες. Νομίζω αυτή η εβδομάδα ήταν και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς. Η ομάδα θεωρώ ότι θα παίζει όλο και καλύτερα. Φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση, κόντρα σε ομάδες με μεγάλη ιστορία στο χώρο και παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και με μεγαλύτερα μπάτζετ. Η ομάδα δείχνει τρομερά σημάδια βελτίωσης και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερα στη συνέχεια».

AEK – CN Sabadel 8-10


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 2-2, 2-3
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας 1, Krijestorac 4, Vukcevic 1, Δίπλαρος 2, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας.

CN SABADEL (Quim Colet): Lorrio Bejar, Cabanas Pegado 2, Gil Cedo, Teclas, Sanahuja Carne 3, Valera Calatrava 1, Bertran Pont 1, Bonet Saez, Averka 1, Banicevic, Lopez Escribano 1, Veich 1, Serrano Fuentes.

Πηγή: aek.gr

Facebook Comments