Την ελληνική υδατοσφαίριση και διαιτησία εκπροσώπησε στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Κροατία και Ιταλία, ο Νίκος Μπουδραμής.

Μάλιστα, ο ΣΕΔΥ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: 

Κουβέιτ 2019. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Ένας τελικός και ένας μικρός τελικός με άρωμα ελληνικό. Δύο τεράστιες επιτυχίες την ίδια στιγμή.

Η ελληνική υδατοσφαίριση για ακόμα μία φορά βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε στο Κουβέιτ από την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών η οποία επικράτησε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 6-4 της Σερβίας. Τα χρυσά παιδιά της Εθνικής μας έγραψαν ξανά ιστορία κατακτώντας την κορυφή του κόσμου για δεύτερη διαδοχική φορά.

Οι συνεχόμενες αυτές επιτυχίες δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον και μας ανοίγουν την όρεξη για την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών εκφράζει τον θαυμασμό του για την ομάδα Νέων Ανδρών και συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας (Αθλητές, Προπονητές, κολυμβητική Ομοσπονδία).

boudramis 1

Όμως υπάρχει και μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που δυστυχώς για άλλη μια φορά περνά απαρατήρητη.

Τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ιταλία και την Κροατία διαιτήτευσε με μεγάλη επιτυχία ο Έλληνας διαιτητής και μέλος μας Νίκος Μπουδραμής.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών τον συγχαίρει θερμά γι’ αυτή του την προσωπική επιτυχία που είναι όμως και επιτυχία της Ελληνικής Διαιτησίας. Μετά τον τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στον Βόλο το 2013 είναι η δεύτερη του συμμετοχή σε τελικούς αγώνες σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Να θυμίσουμε επίσης πως τα τελευταία τριάντα χρόνια δεν υπάρχει τελικός σε Ολυμπιάδες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα που να μην συμμετέχει Έλληνας διαιτητής.

Facebook Comments