Το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης γνώρισε πολλές επιτυχίες στο 2019, τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα Γιάννενα, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων της Αιγύπτου και στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα.

Οι Έλληνες αθλητές σημείωσαν αρκετές καλές επιδόσεις, χαρίζοντας παράλληλα πλήθος μεταλλίων στη χώρα μας.

Το 2019 βρίσκεται λίγες μέρες από την αποχώρησή του, αφήνοντας μία γλυκιά γεύση και το 2020 έρχεται να δώσει στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σαλταμανίκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τη σπουδαιότητα των επιτευγμάτων από τους Έλληνες κολυμβητές: «Το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρόνια για την Τεχνική Κολύμβηση, καθώς κατακτήσαμε πολλά μετάλλια στις τρεις μεγάλες διοργανώσεις και δείξαμε ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του Παγκοσμίου «κάδρου» στο άθλημα. Τα σωματεία συνεργάστηκαν άριστα με την Κολυμβητική Ομοσπονδία, κάνοντας πολύ καλή και σοβαρή δουλειά και η Τεχνική ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς, τονίζοντας τα εξής: «Το 2020 έρχεται και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε τις ανάλογες επιτυχίες, όπως άλλωστε κάθε χρόνο. Στόχος μας είναι να έχουμε πολύ καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων και Νεανίδων της Ιταλίας, αλλά και στο Παγκόσμιο Ανδρών-Γυναικών της Ρωσίας. Είμαστε σίγουροι ότι θα κατακτήσουμε περισσότερα μετάλλια».

Τέλος, ο Γιώργος Σαλταμανίκας, έδωσε τις δικές του ευχές για το νέο έτος: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, να έχει υγεία και επιτυχίες στους αθλητές μας, καθώς και στους προπονητές, που βρίσκονται συνέχεια δίπλα τους».

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

 

Facebook Comments