Πόλο, WPL Ανδρών: Κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ ο Απόλλων Σμύρνης – Αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας η σειρά με την Βουλιαγμένη!

Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ επί της υπόθεσης!

by Κώστας Παππάς

Ανατροπή προέκυψε στην σειρά των μικρών τελικών της WPL Ανδρών, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQF24, ο Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, σχετικά με την απόφαση να ξαναρχίσει το παιχνίδι κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης από τα 00:17 της δεύτερης περιόδου.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του #AQF24, η σειρά ανάμεσα στις δύο ομάδες αναβάλλεται, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ).

Έτσι λοιπόν, με τα νέα δεδομένα, το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (29/5) ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμιζεται πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την 3η θέση του πρωταθλήματος που ισοδυναμεί με την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Euro Cup της επόμενης περιόδου.

You may also like