«Πάτησε» γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και έφθασε σχετικά εύκολα σε μια ακόμη νίκη. Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για την Β΄ Φάση στη Waterpolo League, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 17-5, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, το απόγευμα της Τρίτης (24/3).
Ήταν η πέμπτη νίκη για το «τριφύλλι» σε σύνολο έξι αγώνων για τον Β1 όμιλο και με 57 βαθμούς βρέθηκε εκ νέου στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ωστόσο έχει ένα ματς λιγότερο. Από την πλευρά της, η ομάδα της δυτικής όχθης, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 21β.
Οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο (2-2), οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το δεύτερο οκτάλεπτο έχοντας ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ (6-4), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί και «εκτόξευσαν» τη διαφορά ακόμη και στα 12 γκολ στο τελικό 17-5.
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ MEDITERRANEAN COLLEGE – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5-17
Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-4, 0-7
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση, όλα τα αναλυτικά στοιχεία καθώς και το βίντεο του αγώνα, ΕΔΩ.
ΠΗΓΗ:KOE

