62
Πόλο Βασίλης Κανελλόπουλος: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχει φαβορί στα play-out».


Εμφανώς προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΝΟ Πάτρων, Βασίλης Κανελλόπουλος, μετά την ισοπαλία με τον ΓΣ Ηλιούπολης, αποτέλεσμα που στέρησε από την Πατρινή ομάδα την ευκαιρία να διεκδικήσει πλεονέκτημα έδρας στα play-out της παραμονής.
Ο Πατρινός τεχνικός στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση, υπογραμμίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ξεκαθαρίζοντας πως η μάχη της σωτηρίας παραμένει απολύτως ανοιχτή.
«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι σε δύο ισάξιες ομάδες. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες», δήλωσε ο Βασίλης Κανελλόπουλος.
Ο προπονητής του ΝΟ Πάτρων αναγνώρισε ότι η απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας αποτελεί πλήγμα, ωστόσο έστειλε μήνυμα πίστης ενόψει της δύσκολης συνέχειας:
«Πλέον θα αγωνιστούμε με μειονέκτημα έδρας στα play-out για την παραμονή μας. Για μένα οι ομάδες είναι ισάξιες και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί».
Η δήλωση του Κανελλόπουλου αποτυπώνει και το κλίμα που διαμορφώνεται ενόψει μιας σκληρής σειράς play-out, όπου όλα παραμένουν ανοιχτά και η παραμονή θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
© AQF24 MEDIA
