Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Νίκος Προσινικλής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο, με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν επίσημα την νέα συμφωνία τους με τον έμπειρο αμυντικό.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Προσινικλή, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Domus Ergo, γεννημένος το 1994 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ακόμα μία αγωνιστική σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να ευχηθώ υγεία πρώτα απ’ όλα, και όλοι μαζί, με τους συμπαίκτες μου, να πάμε άλλη μία φορά την ομάδα ψηλά, όπως της αξίζει, πετυχαίνοντας τους στόχους μας, πάντα με τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος βρίσκεται κάθε φορά δίπλα μας και γεμίζει το κολυμβητήριο μας!».