Πόλο Εθνική κατηγορία: Μεγάλη νίκη για ΝΟ Αλεξανδρούπολης με σούπερ Μανώλη Τσαχιλίδη. 20-15 τον Μίλωνα.
Νίκη με ανατροπή για τον ΝΟ Αλεξανδρούπολης στο Final Four της Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας με 20-15 του ΑΟΝΣ Μίλων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.
Η αναμέτρηση είχε υψηλό ρυθμό και πλούσιο σκορ από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το πρώτο οκτάλεπτο ισόπαλες 5-5. Ο Μίλων πήρε προβάδισμα στο δεύτερο οκτάλεπτο και πήγε στο ημίχρονο μπροστά με 9-7.
Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο ΝΟ Αλεξανδρούπολης ανέβασε εντυπωσιακά την απόδοσή του. Με επιμέρους 7-4 στην τρίτη περίοδο και 6-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο, ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και έφτασε στη νίκη με 20-15.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μανώλης Τσαχιλίδης, ο οποίος σημείωσε 8 γκολ, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε και ο Χριστοφορίδης με 5 τέρματα.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 15-20
Οκτάλεπτα: 5-5, 4-2, 4-7, 2-6
ΑΟΝΣ Μίλων: Φλώρος 4, Τσελέντης 4, Γαβριηλίδης 3, Αποστολάκος 1, Μπουγιούρης 1, Παρατσόκας 1, Κοκκαλάς 1.
ΝΟ Αλεξανδρούπολης: Τσαχιλίδης 8, Χριστοφορίδης 5, Καρύδης 2, Πατσίδης 2, Φιλιππάτος 1, Κροκίδας 1, Τραυλός 1.
Η συνέχεα αύριο:
Κυριακή 7 Ιουνίου
09:00 | ΣΚ ΡΟΗ – ΑΟΝΣ Μίλων
10:30 | ΝΟ Αλεξανδρούπολης – Παναιτωλικός
17:00 | ΝΟ Αλεξανδρούπολης – ΣΚ ΡΟΗ
18:30 | Παναιτωλικός – ΑΟΝΣ Μίλων


