Πόλο: Conference Cup: Από το Σάμπατς στο Πότσνταμ: η Ευρωπαϊκή διαδρομή του Απόλλωνα Σμύρνης


Σήμερα στο Πότσνταμ, στην 7η συνεχόμενη ευρωπαϊκή του σεζόν και με τη συμπαράσταση περίπου 50 φιλάθλων του, ο Απόλλων ετοιμάζεται να δώσει το 58ο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, μπαίνοντας στη «μάχη» του 2ου προκριματικού γύρου του Conference Cup με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση.
Πρώτος αντίπαλος η ιστορική VK Partizan, ομάδα με επτά κατακτήσεις Champions League (τελευταία το 2011). Αν και τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης, διαθέτει νεανικό σύνολο με διεθνείς στις μικρές εθνικές της Σερβίας και απέδειξε την ανταγωνιστικότητά της με τη νίκη 16-13 επί της Σάμπατς στην Αδριατική Λίγκα.
Οι παίκτες του Τεό Λοράντου καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να ξεκινήσουν με νίκη την προσπάθειά τους στη Γερμανία, θέτοντας τις βάσεις για την επίτευξη του βασικού στόχου: την παρουσία στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου
Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026
17:00 VK Partizan – GS Apollon Smyrnis
19:00 OSC Potsdam – Panionios GSS
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026
15:00 VK Partizan – Panionios GSS
17:00 OSC Potsdam – GS Apollon Smyrnis
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026
10:00 Panionios GSS – GS Apollon Smyrnis
12:00 OSC Potsdam – VK Partizan

