Πλουτίζουν από την κολύμβηση αλλά δεν είναι οι αθλητές!

by Aquafeed 24

Οι ενέργειες της FINA ως προς την ακύρωση του Energy for Swim στο Τορίνο, ανέπτυξε αντιδράσεις στο σύνολο των κορυφαίων κολυμβητών παγκοσμίως, ενώ τελευταία περίπτωση είναι αυτής της σπουδαίας, Κέιτ Κάμπελ, από την Αυστραλία.

Η Αυστραλή τέθηκε δημόσια (σ.σ στην Daily Telegraph) εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τονίζοντας ότι πολλοί βγάζουν τεράστια ποσά από την κολύμβηση, αλλά αυτοί δεν είναι σε καμία περίπτωση οι αθλητές!

Αυτό αναμφίβολα αποτελεί μια μομφή προς τους διοικούντες τη FINA και όταν εκστομίζεται από μια προσωπικότητα με τη δυναμική και δημοφιλία της Κάμπελ, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Παράλληλα, η τοπ κολυμβήτρια σημείωσε επίσης ότι: «Στη FINA ξέχασαν ότι υπάρχουν εξαιτίας των κολυμβητών και ότι ακόμη βρίσκονται άτομα με αρκετό πάθος για να σηκώνονται και να κάνουν 10 σκληρές προπονήσεις κάθε εβδομάδα, δουλεύοντας ώρες σε πισίνα και γυμναστήριο για να μπορούν να είναι στην ελίτ. Η FINA δεν μας υποστηρίζει και βάζουν εμάς στον πάτο της λίστας προτεραιοτήτων τους. Σας εγγυώμαι ότι για κάθε αθλητή το Energy For Swim θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αναπτυχθεί το άθλημα, όμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία φοβήθηκε ότι θα κοπούν τα… έσοδα»!

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA