Η «καρδιά» της κολύμβησης χτύπησε ξανά στην Τρίπολη!

by Aquafeed 24

Με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διοργανώθηκαν οι αγώνες «12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ» στη σημαντική υποδομή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Τρίπολης, μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Οι συνδιοργανωτές, Δήμος Τρίπολης με το ΝΠΔΔ και η υποστήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, καθώς και η υψηλή ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου, με κυρίαρχους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης, κατάφερε να υποστηρίξει με μεγάλο επαγγελματισμό τους περισσότερους από 1000 κολυμβητές, προπονητές και συνοδούς, που κατέκλυσαν την πόλη το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

koat kipello f

Η τελετή έναρξης των αγώνων το απόγευμα του Σαββάτου ενδύθηκε με τις εξαιρετικές μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Τρίπολης, όπου με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κηρύχθηκε η έναρξη, τονώνοντας τα αισθήματα του κατάμεστου από αθλητές και συνοδούς χώρους του Κολυμβητηρίου και  αναδεικνύοντας τη δύναμη και τη σχέση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑΤ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους με τον τρόπο τους συνέβαλλαν στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.

filarmoniki kaot kipello

koat kipello

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA