Ακομη ένας Έλληνας παίκτης που διακρίθηκε τα τελευταία έτη στην Α1 ανδρών βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Η αποχώρηση του Θανάση Χρυσοσπάθη από τη Βουλιαγμένη εξέπληξε αρκετούς, με τον ταχύτατο περιφερειακό να αναζητά πια μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία ενδέχεται να είναι στο ουγγρικό πρωτάθλημα.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Aquafeed24 αναφέρουν ότι ο διεθνής παίκτης πλησιάζει στην ομάδα της Ζέντες, που αγωνίζεται στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του παίκτη με τη Βουλιαγμένη, τον έκανε αυτόματα περιζήτητο και η πρώην ομάδα του, ο ΠΑΟΚ, τον προσέγγισε άμεσα, κάνοντας στον Χρυσοσπάθη μια εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση, όμως οπως όλα δείχνουν το εξωτερικό και δη η Ουγγαρία αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό περιφερειακό και σύντομα αναμένεται να έχει τελεσφορήσει το ζήτημα κατά πάσα πιθανότητα θετικά.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί δείγμα της θέλησης του αθλητή να συνεχίσει στα υψηλά επίπεδα ώστε να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την κλήση του ξανά στην εθνική ομάδα ανδρών.

 

Facebook Comments