Ακομη ένας Έλληνας παίκτης που διακρίθηκε τα τελευταία έτη στην Α1 ανδρών βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Η αποχώρηση του Θανάση Χρυσοσπάθη από τη Βουλιαγμένη εξέπληξε αρκετούς, με τον ταχύτατο περιφερειακό να αναζητά πια μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία ενδέχεται να είναι στο ουγγρικό πρωτάθλημα.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Aquafeed24 αναφέρουν ότι ο διεθνής παίκτης πλησιάζει στην ομάδα της Ζέντες, που αγωνίζεται στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του παίκτη με τη Βουλιαγμένη, τον έκανε αυτόματα περιζήτητο και η πρώην ομάδα του, ο ΠΑΟΚ, τον προσέγγισε άμεσα, κάνοντας στον Χρυσοσπάθη μια εξαιρετική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση, όμως οπως όλα δείχνουν το εξωτερικό και δη η Ουγγαρία αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον νεαρό περιφερειακό και σύντομα αναμένεται να έχει τελεσφορήσει το ζήτημα κατά πάσα πιθανότητα θετικά.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί δείγμα της θέλησης του αθλητή να συνεχίσει στα υψηλά επίπεδα ώστε να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για την κλήση του ξανά στην εθνική ομάδα ανδρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here