Ο Τάσος Πιρπιρής για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Η λύση της συνεργασίας του ΑΝΟ Γλυφάδας με τον Τάσο Πιρπιρή ήρθε σε πολύ φιλικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον πρώην, πια, προπονητή του ΑΝΟΓ να μιλάει στο Aquafeed24.com

Ο Τάσος Πιρπιρής στο Aquafeed24

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύο πολύ όμορφα χρόνια, στη δεύτερη θητεία μου στον ΑΝΟΓ. Έτσι είναι η ζωή του προπονητή. Υπάρχουν απότομες αλλαγές. Φεύγω σαν φίλος, με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Γλυφάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να αναλάβω πριν από δύο χρόνια τη γυναικεία ομάδα.

Θεωρώ σε μεγάλο βαθμό εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει. Η Γλυφάδα πέτυχε πράγματα που είχε χρόνια να ζήσει, σε επίπεδο γυναικών και ακαδημιών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις παίκτριες που συνεργαστήκαμε, έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Ορέστη Σαλάχα που αναλάβαμε μαζί και συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα δύο χρόνια, καταφέρνοντας πολλά.

Υπάρχει μια στενοχώρια παραπάνω όταν τελειώνει κάτι τόσο όμορφο, φεύγω γεμάτος και με καθαρή συνείδηση για αυτά που έζησα και θεωρώ ότι προσφέραμε μαζί με τον Ορέστη στο να μπει ο ΑΝΟΓ στον σωστό δρόμο. Ξεκινώντας από τις ακαδημίες του γυναικείου έως τη γυναικεία ομάδα και ευελπιστώ να συνεχίσει έτσι ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή να διεκδικεί τίτλους».

Για το αν θεωρεί επιτυχημένο το έργο του:

«Δεν θέλω να πω αν το έργο μου ήταν επιτυχημένο, αν αρκεί όμως θα πω ξανά ότι νιώθω γεμάτος και ότι έκανα ότι μπορούσα. Λάθη γίνονται από όλους, έκανα και εγώ προφανώς το θέμα είναι να τα διορθώνουμε. Δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτά τα δύο χρόνια, αλλά σίγουρα μαθαίνω».

Για τη λύση της συνεργασίας:

«Αποφάσισε η Διοίκηση ότι θέλει να συνεχίσει διαφορετικά στο προπονητικό κομμάτι. Αποδέχθηκα και ευχαρίστησα για τη συνεργασία μας. Φεύγω φιλικά και ο ΑΝΟΓ έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μου, γιατί τον υπηρετώ δεύτερη φορά. Δεν υπάρχουν σκιές γύρω από αυτή την απόφαση. Προχωράμε παρακάτω. Συμφωνήσαμε να σταματήσει από τώρα η συνεργασία, που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, ώστε να βρουν και οι δύο πλευρές αυτό που ψάχνουν όσο πιο νωρίς γίνεται».

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA