«Πέταξε»… στου Γουδή το Περιστέρι και μπαίνει σε τροχιά 5ης θέσης!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ελέγχοντας κατάλληλα τον ρυθμό και την ροή του ματς στην αυλαία της Β’ Φάσης, το Περιστέρι του Κώστα Λούδη πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού και έφυγε με τρεις πολύτιμους βαθμούς που το βάζουν σε τροχιά 5ης θέσης στο G1, υπό την προϋπόθεση της ήττας για τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-13

Με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στην άμυνα, το Περιστέρι ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο και διεύρυνε από 7-4 σε 10-6, ενώ παρουσίασε και πληρότητα στην σύνθεση του, γεγονός που οδήγησε στους 39 βαθμούς για το τέλος της κανονικής περιόδου. Το σημαντικότερο για το Περιστέρι ήταν ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με πλήρη σύνθεση.

Συγκινητικός ο Ντανίλο Άτζιτς, που έλειψε κάποιες ημέρες από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟ, λόγω οικογενειακής απώλειας, καθώς σκόραρε τρία γκολ ενώ τρία σημείωσε για το Περιστέρι ο Άγγελος Φώσκολος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-13

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 2-4, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 1, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 3, Χρυσοσπάθης 1, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 2, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA