Το παιχνίδι στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Χωράφας ήταν ντέρμπι όπως αναμενόταν, ακατάλληλο για καρδιακούς με τις δύο ομάδες να δείχνουν στο νερό πόσο πολύ το ήθελαν. Παρόλα αυτά χώρος για πανηγυρισμούς υπήρχε μόνο για μία και αυτή ήταν το Περιστέρι. Με την αρχηγό Ξένια Πέττα να “μιλάει” στο φινάλε, τα κορίτσια του Θοδωρή Ανδρεάκου πέτυχαν σπουδαία νίκη (13-12) επί του ΝΟΧ και έχουν αρχίσει να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Μετά τις κερδισμένες εντυπώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, ήρθαν και οι βαθμοί για τον ΓΣΠ. Οι Περιστεριώτισσες έδωσαν μεγάλη μάχη με τον ΝΟΧ και αυτή τη φορά πήραν και τους βαθμούς.

Ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στα δυτικά προάστια της Αττικής με την Ξένια Πέττα μεγάλη πρωταγωνίστρια. Η αρχηγός της ομάδας του Θοδωρή Ανδρεάκου, “μίλησε” δις στο τελευταίο τετράλεπτο του παιχνιδιού από τα 2 μέτρα και χάρισε μια σπουδαία νίκη στο Περιστέρι που ανέβηκε στους 6 βαθμούς, προσπερνώντας τις Κριτικές που τα έδωσαν όλα στο νερό για να μη γυρίσουν στο νησί με άδεια χέρια.

Ο ΓΣ Περιστερίου προηγήθηκε 7-5 στο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενες δεν το έβαλαν κάτω και το γύρισαν για το 10-11. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ένα επιμέρους 3-0 με τις Πέττα και Μάμογλου (από 4 γκολ έκαστος) έφεραν… τούμπα το συγκλονιστικό ματς. Στα 00:43 μείωσε η Κλεάνθη Πενταράκη αλλά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 2-1, 3-5, 3-2

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 4, Λαλούση, Γροζοπούλου, Αποστολίδου, Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 4, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη 1, Γκότζια, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 1, Φουράκη 2, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 3, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Περδικάκη,  Αικ. Κουνδουράκη, Πενταράκη 3, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1, Βούλγαρη.

Διαιτητές: Δασκαλοπούλου, Βασιλείου

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης