Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, η Βουλιαγμένη προκρίθηκε ξανά στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, επικρατώντας του Πανιωνίου με το επιβλητικό 16-4 στην Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου αντιστάθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο, όπου βρέθηκε να χάνει μόλις με 2-1, όμως ο ΝΟΒ με ένα επιμέρους 14-1 κατάφερε να φέρει γρήγορα το σκορ στο 16-3, με την Στεφανία Σάντα να είναι καλύτερη στην επίθεση, σημειώνοντας τέσσερα γκολ, και την Θωμαΐς Μουστακαρία να ακολουθεί, πετυχαίνοντας τρία.

Στα ημιτελικά στις 14 και 16 Μαΐου (και 18, αν χρειαστεί), η ομάδα της Άντι Μελιδώνη θα συναντήσει τον δεύτερο της κατάταξης στην κανονική διάρκεια, ΑΝΟΓ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 4-16

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-5, 0-5, 1-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αναστάσιος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά 1, Πουστινίκοβα, Κοτσάφτη,  Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 2, Λούδη 1, Βαζαίου, Μούζη, Δ. Παπαναστασίου, Α. Παπαναστασίου, Μήτσου, Λενίτση, Κελαδίτη

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαρία 3, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 2, Τανκέεβα 1, Πάτρα, Καλαϊτζή 2, Διαμαντοπούλου, Σάντα 4, Αγγελίδη, Πάτρα, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη

Facebook Comments