Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, καθώς ύστερα από ένα χορταστικό αγώνα επικράτησε του Βόλου με σκορ 12-17 και πρώτο σκόρερ με 4 γκολ τον Γιάννη Κουρλιάφτη.

Ο Βόλος του Νίκου Βενετόπουλου μπήκε καλύτερα στον αγώνα, ωστόσο με γκολ του Ξενάκη το «Τριφύλλι» πέρασε μπροστά με 2-3 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Έως τα μισά της δεύτερης περιόδου οι Βολιώτες το πάλευαν, ωστόσο εν συνεχεία οι παίκτες του Μιχάλη Λαζαρίδη πάτησαν το πόδι στο γκάζι για το 3-7, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 6-7 πριν το ημίχρονο με γκολ του Αράγια.

Μετέπειτα, ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε με 13-7 στο τρίτο οκτάλεπτο με επιμέρους 1-6, για να φθάσει στην επικράτηση με 17-12 και να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 10 λεπτά καθυστέρηση, λόγω καθυστερημένης άφιξης της αστυνομίας».

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-17

Οκτάλεπτα: 2-3, 4-4, 1-6, 5-4.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 3, Γκανάτσιος 3, Στεργίου, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης, Πετρόπουλος, Βλιώρας 3, Κάρλος Απάγια 2, Χάλαν, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μπομπός, Βασιλούδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπδημητρίου 2, Ξενάκης 3, Κουρλιάφτης 4, Καρακάσης 2, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 2, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου 1, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Διαιτητές: Μπιράκης, Σπανούδης

Αλυτάρχης: Νίκος Σπυρόπουλος

Facebook Comments