Συνεχίζει νικηφόρα στην Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του ΝΟ Λάρισας, αφού υπερτέρησε άνετα με 14-7, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τόσο την αρχηγό του – Αλεξάνδρα Ασημάκη, όσο και την Λένα Μιχαΐλοβιτς.

Μια εβδομάδα μετά την πρώτη παρουσία της σε Φάιναλ-4 Κυπέλλου, η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, επιστρέφει στην δράση του Πρωταθλήματος και φτάνει πλέον τους 30 βαθμούς

Με το δίδυμο Ασημάκη – Μιχαΐλοβιτς να σημειώνει συνολικά 9 τέρματα, ο ΑΛΙΜΟΣ έφτασε σε μια εύκολη νίκη, καθώς μόλις στο πρώτο μέρος το προβάδισμα έφτασε στο 6-1, ενώ από την άλλη – 4 γκολ πέτυχε η Γαλανοπούλου για τον ΝΟΛ, στον πάγκο του οποίου «κάθισε» ο Γιώργος Ντόνας.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 7-14

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 2-3, 2-3, 2-2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Ντόνας): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη 1, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου, Ρότζερς, Γαλανοπούλου 4, Μάστορη,  Κλάπερτον, Ζμπήτα, Κρίκη.

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. BETSSON (Βαγγέλης Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 1, Κοβάτσεβιτς, Πιοβάν, Λυκοθανάση 1, Πάτερου, Ασημάκη 5, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς 4, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Χέλμη 1, Καραγιάννη, Κύρκου, Θεοφανοπούλου.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης