Τις υψηλές πτήσεις συνεχίζει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου σημείωσε ακόμη μια νίκη στην Α1 κατηγορία γυναικών και έφθασε τους 22 βαθμούς σε εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson ταξίδεψε στην Κρήτη και αντιμετώπισε τον ανεβασμένο ΝΟ Χανίων, όπου με υψηλή αμυντική αποτελεσματικότητα κατάφερε να πάρει το «διπλό», ανεβαίνοντας ξανά στην 2η θέση και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΝΟΓ-ΝΟΒ, για να μάθει αν θα έχει… συγκάτοικο. Πέντε γκολ για τις φιλοξενούμενες σημείωσε η Τίνα Κοντογιάννη και τρία η αρχηγός, Αλεξάνδρα Ασημάκη, καθώς και η Μάουντ Μέγκενς.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson 5-14

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson στο πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκε με 0-2, με τα Χανιά να μειώνουν σε 1-2 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τα κορίτσια του Πάνου Βέργου να αφυπνίζονται και να πετυχαίνουν άμεσα το 1-4, ενώ η Κοντογιάννη με λόμπα σημείωσε το 1-5 για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ, που ήταν και το σκορ του δεύτερου οκταλέπτου. Εν συνεχεία, το παιχνίδι ισορρόπησε, με τα κορίτσια του Πάνου Βέργου όμως να μη χάνουν το προβάδισμα και το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 4-8 και το τέλος του αγώνα βρήκε τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ νικητή με σκορ 5-14!

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 5-14

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-3, 3-3, 1-6

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας 2, Φουράκη 2, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Χαβρέ, Καβακούτσι 1, Περδικάκη,  Αικ. Κουνδουράκη, Καραδάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη.

ΑΛΙΜΟΣ  ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς 1, Ρακιντζή 1, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Κούλχαας, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κοντογιάννη 5, Αρχοντάκη, Ηρ. Καρυπίδου.

Διαιτητές: Καζούλης, Γερόλιμος

Αλυτάρχης: Ιάκωβος Κουμής