Την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών συνεχίζει ο ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε με 12-9 του ΝΟ Χανίων στη Κρήτη για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Κώστα Λούδη επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κι έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με τους Χανιώτες που παρέμειναν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΝΟ Χανίων – ΓΣ Περιστερίου 9-12

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΓΣ Περιστερίου από το ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε τον έλεγχο αφού προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Διονύσης Καρούντζος άνοιξε το σκορ σε παίκτη παραπάνω αλλά ο ΝΟ Χανίων ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λευτέρη Παζαΐτη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα του Άγγελου Φώσκολου ανέβασαν τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-1) αλλά και πάλι ο Λευτέρης Παζαΐτης μείωσε σε απόσταση αναπνοής (3-2). Εν συνεχεία το σύνολο του Κώστα Λούδη και πάλι με τον Διονύση Καρούντζο σε παίκτη παραπάνω έκανε το 4-2, ενώ ο Γκουσάροφ σε παίκτη παραπάνω έκανε το 4-3 για να ακολουθήσει το 5-3 από το Χρήστο Μπιτσάκο από τη θέση 1.

Στη δεύτερη περίοδο ο ΓΣ Περιστερίου διατήρησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Μητράκης μείωσε σε 5-4 από τη θέση 3. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι με τέρματα του Άγγελου Φώσκολου σε παραπάνω και του Άντζιτς σε κόντρα έκαναν το 7-4, ενώ ο Γκουσάροφ με εξάμετρο έκανε το 7-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο το σύνολο του Κώστα Λούδη ανέβασε τη διαφορά στα τρία τέρματα (9-6) χάρη σε τέρματα του Ιωάννη Μπεριστιάνου και του Διονύση Καρούντζου, ενώ στις αρχές του οκταλέπτου ο ΝΟΧ και πάλι με τον Γκουσάροφ είχε μειώσει σε 7-6.

Στη τελευταία περίοδο Ο ΓΣ Περιστερίου διατήρησε την διαφορά στα ίδια επίπεδα φτάνοντας στη τελική επικράτηση. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Διονύσης Καρούντζος, Άγγελος Φώσκολος και Ιωάννης Μπεριστιάνος που σημείωσαν από τρία τέρματα, ενώ για λογαριασμό των Χανίων ο Γκουσάροφ πέτυχε πέντε τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-2, 1-2, 3-3

ΝΟ Χανίων (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης 2, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης 1, Γκουσάροφ 5, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης, Ζουζούνης

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 2, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης, Κουκουμάκης, Αντζιτς 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 3, Τοράκης, Μπιτσάκος Ανδ., Σέννης, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης