Πέρασαν από τα Ιλίσια οι Πατρινές!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Εύκολη επικράτηση της ΝΕ Πατρών στην έδρα του Ηλυσιακού!

Ακόμα ένα «τρίποντο» για την ομάδα του Κώστα Σακκαλή, αυτή την φορά για την 17η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, εκεί όπου η ΝΕ Πατρών επισκέφθηκε τα Ιλίσια και την ομάδα του Γιώργου Τσόκα, φτάνοντας εύκολα στην νίκη με 13-4.

Φτάνοντας πλέον τους 25 βαθμούς, το σύνολο της ΝΕ Πατρών παραμένει στην 6η θέση της κατάταξης, με τον Ηλυσιακό να μην έχει ακόμη συγκομιδή βαθμών στο Πρωτάθλημα.

Στο ημίχρονο, η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε να προηγείται με 6-1, ενώ στην πορεία αύξησε τη διαφορά, με την Μαρία Ντάσιου να είναι η πρώτη σκόρερ με 3 τέρματα. Μάλιστα, στο δεύτερο οκτάλεπτο, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με απόφαση των διαιτητών ο προπονητής της ΝΕ Πατρών, Κ. Σακκαλής, ωστόσο οι φιλοξενούμενες συνέχισαν με τον ίδιο νικηφόρο ρυθμό.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 4-13

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 3-3, 0-4

HΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου, Κουτίνιο 1, Κωνσταντά 1 , Μπακομήτρου 1, Σκαρπαλέζου Ο., Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Ν., Λιαπάκη 1, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιότι.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σάντσεζ Λορένα, Παρασκευοπούλου 2, Πετάση, Κεπενού 1, Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση 1, Ζοφώλη 1, Ντάσιου 3, Κρίνα,  Νιαρχάκου 2, Σχίζα, Μιχαλάτου, Κοντάκου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA