Ο Ολυμπιακός έκανε νικηφόρο πέρασμα από το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, κερδίζοντας τον Πανιώνιο με 25-4. Με τη νίκη του για τη 17η αγωνιστική, οι «Ερυθρόλευκες» συνέχισε το απόλυτο στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ζέσταναν τις μηχανές τους για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην Ούιπεστ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλεξάνταρ Τσίριτς αλλά και η παίκτρια των Πειραιωτών Έλενα Ξενάκη, μίλησαν για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το επίπεδο το οποίο έπιασε η ομάδα, το ματς με τη Βουλιαγμένη, αλλά και τα όταν σκέφτονται όλοι στην ομάδα ενόψει του Final 4 της LEN Euroleague.

 

Οι δηλώσεις τους:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Το σημαντικό δεν είναι το σκορ, αλλά ότι τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά μετά από σκληρές προπονήσεις, δουλεύουμε στη συγκέντρωση, στην αντίδραση. Το σημαντικό, όπως είπα, δεν είναι το σκορ, αλλά ότι τα κορίτσια έδειξαν τι μπορούν να κάνουν. Όσον αφορά στο ματς με τη Βουλιαγμένη, παίζουμε κατευθείαν μία μέρα μετά, ενώ και το Σάββατο παίζουμε με τη Γλυφάδα, δύο ματς που θα μας βάλουν σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Final-4 της Ευρώπης που έρχεται. Σεβόμαστε τη Βουλιαγμένη, για αυτό θα μπούμε στο ματς με φουλ ενέργεια, θέλω να δω τα κορίτσια να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω να μην έχουμε κάποιο τραυματισμό και να πάμε υγιείς στο Final-4».

Έλενα Ξενάκη: «Στο σημερινό ματς μπήκαμε συγκεντρωμένες και δείξαμε σοβαρότητα, έχοντας στο μυαλό μας αυτά που δουλεύουμε για το Final-4 της Euroleague. Με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστούμε και αύριο στο ματς με τη Βουλιαγμένη, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε μια εικόνα σωστή και να πάρουμε άλλη μία νίκη».