Θριαμβευτικά και με εκκωφαντικό τρόπο επιβεβαίωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης την απόλυτη κυριαρχία του στην Καλλιτεχνική (Συγχρονισμένη) Κολύμβησης και στην ΟΠΕΝ κατηγορία, στο αντίστοιχο Εθνικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (1/4) το απόγευμα, με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, μετά από ένα τετραήμερο εντυπωσιακού θεάματος.

Τα “Σκαθάρια” του ΑΝΟΜ αναδείχθηκαν πρωταθλητές και πολυνίκες, καθώς κατέκτησαν και τα πέντε χρυσά μετάλλια στους ισάριθμους τελικούς των αγωνισμάτων της διοργάνωσης, ενώ πήραν και δύο ασημένια, σε αυτούς τους τελικούς όπου είχαν και δεύτερη συμμετοχή, ενώ φυσικά πρώτευσαν στη Γενική Βαθμολογία με 130 βαθμούς.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, μετά την κατάκτηση των χρυσών το Σάββατο σε Κόμπο και Highlight, ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Σόλο, με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, στο Ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου, αλλά και στο Ομαδικό. Ασημένιο κατέκτησαν για τον ΑΝΟΜ η Εβελίνα Παπάζογλου στο Σόλο και οι ‘Αννα Μαρία Ταξοπούλου – Αθανασία Τσόλα (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου) στο Ντουέτο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο κέρδισε η Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου του ΝΟ Βουλιαγμένης και στο Ντουέτο οι Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου – Σοφία Σαραντίδη του ΝΟ Βουλιαγμένης. Το ασημένιο στο Ομαδικό πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων. Στη Γενική Βαθμολογία, δεύτερος ήταν ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 105 β. και τρίτος ο ΚΟ Ηρακλείου με 89 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες και τις συνολικές βαθμολογίες τους μετά τους τρεις Τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Εβελίνα Παπάζογλου – Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 87,8799 β.

2. Άννα Μαρία Ταξοπούλου – Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 83,1640 β.

3. Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου – Σοφία Σαραντίδη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 81,1101 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Βασιλοπούλου, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Ηλιάνα Καμπούτση, Αικατερίνη Μανάρα, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Όλγα Παπασαράντη) 84,8708 β.

2. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ξανθή Μέλλου, Ελένη Παπανδρέου, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Ιωάννα Σελετοπούλου, Ευδοκία Φάνου, αναπλ. Ευαγγελία Βηθλεέμ Θύμη, Μαρία Νεφέλη Σταμέλου) 80,8548 β.

3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Γιάννα Πέτροβα – Γκεοργκίεβα, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη, αναπλ. Σελίνα Αγάπη Ανδριανού, Αναστασία Τζουβαδάκη) 77,8889 β.

ΣΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Ευαγγελία Πλατανιώτη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 89,2665 β.

2. Εβελίνα Παπάζογλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 86,1063 β.

3. Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) 80,9624 β.

Πιο αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Εθνικού Πρωταθλήματος (ΟΠΕΝ) Συγχρονισμένης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Το ρεπορτάζ από τους αγώνες στου Σαββάτου ΕΔΩ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 130

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 105

3. ΚΟ Ηρακλείου 89

4. ΝΟΒΑ 88

5. ΝΟ Χανίων 61

6. Νηρέας Χαλανδρίου 47

7. Πανσερραϊκός 42

8. Ωρίωνας 40

9. ΣΚ Ροή 16

10. Αρίων Γλυφάδας 16

11. Ηρακλής 10

12. ΓΑΣ Βόσπορος 2

Facebook Comments