Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να επιστρέψει από το 0-2 στη σειρά των τελικών απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης και να κατακτήσει το πρωτάθλημα με 3-2 στις νίκες.

Μετά τον τελευταίο τελικό, στον οποίο οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη επιβλήθηκαν με 13-8 του αξιόμαχου ΝΟΒ, μίλησαν στο site της Ομοσπονδίας ο προπονητής ομάδας, καθώς και η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Χάρης Παυλίδης: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια που πίστεψαν ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, παρά το ότι βρισκόμασταν πίσω με 0-2. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και το δείξαμε. Είχαμε ένα κενό διάστημα μετά τη Ρωσία που μας στοίχισε. Δεν είχαμε προετοιμαστεί καθόλου για τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή στους δύο πρώτους αγώνες. Νομίζω πως η ποιότητα μας και η θέλησή μας, ήταν αυτά που μας έδωσαν το πρωτάθλημα. Το τέλος της σεζόν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και το πρωτάθλημα Ευρώπης και όλα να ήταν τέλεια, αλλά ίσως γίνει του χρόνου».