Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά την επικράτηση επί της Ουραλότσκα με 18-13, στην κάμερα του OSFP TV τα εξής:

«Τελικά τα καταφέραμε, πήραμε αυτό που θέλαμε αν και αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς ξένο για τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δεχθήκαμε 13 γκολ. Η άμυνά μας στην αρχή ήταν πολύ υποτονική κάνοντας προσωπικά λάθη. Είπαμε ότι αυτή η ομάδα βασίζεται στο ένας εναντίον ενός και στο γρήγορο παιχνίδι της. Δεχθήκαμε επτά γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα έξι στο δεύτερο, όπου σαφώς η άμυνά μας ήταν καλύτερη. Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι σίγουρα πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί θα συναντήσουμε ομάδες παρόμοιου στυλ, όπως είναι οι ουγγρικές και οι ρώσικες ομάδες και πρέπει να βελτιώσουμε αυτά τα λάθη».


Η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στους «8» μέσω της πρώτης θέσης. Δώσαμε μέσα σε δυο ημέρες δυο πολύ δυνατά παιχνίδια και ανεξάρτητα από το εάν η εικόνα μας σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, δεν ήταν αυτή που θέλουμε, καταφέραμε να επικρατήσουμε. Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανατρέψαμε την κατάσταση και νικήσαμε έναν πολύ ικανό και επικίνδυνη αντίπαλο. Σίγουρα αυτά τα δυο μας μπορούν να αποτελέσουν μαθήματα για εμάς ενόψει της συνέχειας στην Ευρώπη».