Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης στην κάμερα του ΟSFP TV, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μεσίνα την Κυριακή. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προκριματική φάση αλλά όπως δήλωσε ο κ. Παυλίδης, την ομάδα περιμένει μια δύσκολη κλήρωση στη φάση των “8”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με όποιον και να παίξουμε στη συνέχεια, νομίζω ότι θα είναι μια αρκετά δύσκολη κλήρωση. Υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά φέτος, βλέπετε η Κίρισι έχασε χθες από την Ούιπεστ και παίζει με τη Βουλιαγμένη για την πρόκριση (σ.σ Προκρίθηκε η Κίρισι εν τέλει).

Θεωρώ ότι εμείς συνεχίζουμε να δείχνουμε μια συνέπεια ως ομάδα. Είμαστε πάλι στους «8» και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια.

Σίγουρα μπορούμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα αλλά έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Μένει να δούμε τον αντίπαλό μας και να τον μελετήσουμε.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι κάποιοι τραυματισμοί που είχαμε. Δυο από χθες και δυο σήμερα, η μια λίγο πιο σοβαρά η Φιλιώ, να δούμε πως θα πάνε και αυτά γιατί το μεγαλύτερό μας πρόβλημα κάθε χρόνο είναι αυτό.

Πριν από τους μεγάλους αγώνες οι σοβαροί τραυματισμοί».

Η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε μετά το ματς στην κάμερα του OSFP TV τα εξής: «Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας στο 100%. Κάναμε αρκετά λάθη στα δυο πρώτα παιχνίδια που ήταν και τα πιο δύσκολα ουσιαστικά. Θα συνεχίσουμε όμως με σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στην κορυφή. Όσον αφορά τους πιθανούς αντιπάλους, η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμώ τόσο, μια ρώσικη ομάδα αλλά όποια και αν βρούμε στο δρόμο μας πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε».