Στον Ιωνικό η Πάτερου!

0

Μια από τις δυνατότερες μεταγραφές της Α2 κατηγορίας πραγματοποίησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Αμαλία Πάτερου.

Η Πάτερου πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με το σκουφάκι της ΝΕΠ, όντας εκ των πρωταγωνιστριών της πορείας της ομάδας και τώρα θα ενισχύσει το σύνολο του Αλέκου Βάσσου.

Αναλυτικά:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ την Αμαλία Πάτερου.

Η Αμαλία έχει ξανασυνεργαστεί με τον σύλλογο σαν αθλήτρια αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και για το ήθος και για τον χαρακτήρα της. Για αυτό φέτος ο σύλλογος μέσα από συμφωνία που έγινε ανάμεσα στην αθλήτρια και στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου και υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης κ Γεωργίου Καραχριστοδούλου εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών η Αμαλία θα έχει και τον ρόλο να διδάξει στα καινούργια παιδιά της εκμάθησης υδατοσφαίρισης αγοριών – κοριτσιών τα μυστικά του αθλήματος.

Είμαστε υποχρεωμένοι σε αθλήτριες τέτοιου βεληνεκούς με τέτοια άξια και εμπειρία σαν την Αμαλία να δίνουμε το χώρο για να διδάσκει αυτά που έμαθε τόσα χρόνια στους αθλητικούς χώρους.

Τέλος θέλουμε να την καλωσορίσουμε και να την διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα της σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί».