ΠΑΡΙΣΙ 2024: Πρόβα τζενεράλε για φιλανθρωπικό σκοπό για την Ασημένια Ολυμπιονίκη στο Βόλο!

by Γιώργος Χρήστου

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων η Εθνική Ανδρών δίνει το τελευταίο της φιλικό αγώνα επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στο Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ (12/7, 20:30) στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ομοσπονδιακού Τεχνικού, Θοδωρή Βλάχου.

Η «Επίσημη Αγαπημένη» θα αγωνιστεί για καλό σκοπό αφού όλα τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για την ΦΛΟΓΑ  και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα για τη ζωή. Ο συμβολικός αγώνας έχει τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

H Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών δίνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου τον τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την μετάβασή της στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στην «Επίσημη Αγαπημένη» και εκείνη των ΗΠΑ θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς πέραν της παρουσίας των Βολιωτών που αναμένεται να κατακλείσουν το κολυμβητήριο, τα έσοδα θα διατεθούν για την ΦΛΟΓΑ και τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αναδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδέχτηκε άμεσα τη πρόταση του συλλόγου ΦΛΟΓΑ Ν. Μαγνησίας για διάθεση των εσόδων από τα εισιτήρια του αγώνα στα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα ζωής .

Συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ.

Ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή του, τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές οι οποίοι ανήκουν και στην ελίτ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης με τεράστιες επιτυχίες σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Οι θεατές του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των Ολυμπιονικών της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης η οποία είναι η μοναδική ομάδα σε ομαδικό άθλημα που έχει αδιάλειπτη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ευχή όλων μας είναι να την δούμε στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι ένα σκαλί παραπάνω από τη δεύτερη θέση που έλαβε στους προηγούμενους Ολυμπιακούς στο Τόκιο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA