ΠΑΡΙΣΙ 2024: Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική Γυναικών στο τουρνουά του Ρότερνταμ!

by Γιώργος Χρήστου

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Εθνική Γυναικών καθώς μετέχει στο Waterpolo Cup που διεξάγεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε με 13-9 της Γαλλίας του Τεό Λοράντου και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη.

Η ελληνική ομάδα έδειξε καλά στοιχεία σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αφού προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και διατήρησε σταθερό προβάδισμα στα πρώτα 16 λεπτά του αγώνα (7-3). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε την ίδια προσήλωση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη. Η Ομοσπονδιακή τεχνικός είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα και να δοκιμάσει σχήματα.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία (10/7) για την δεύτερη αγωνιστική, ενώ για την τρίτη στροφή την γνώριμη Ιταλία (11/7) που θα κοντραριστεί στο Παρίσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή στην Ολλανδία βρίσκονται η Στεφανία Σάντα με την Έλενα Ελληνιάδη, ενώ η Ελένη Σωτηρέλη θα ενσωματωθεί στη προετοιμασία με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA