ΠΑΡΙΣΙ 2024: Με αλλαγές η 13άδα της Ιταλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

by Γιώργος Χρήστου

Τους 13 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ιταλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανακοίνωσε ο Σάντρο Καμπάνια. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τον νεαρό Τομάσο Τζιανάτσα της Μπρέσια που θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στη Πόλη του Φωτός σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Ο Τζιανάτσα θα καλύψει τον Λούκα Μαρτσιάλι, ενώ απών από το Παρίσι θα είναι επίσης οι έμπειροι Λούκα Νταμόντε, Τζιακόμο Κανέλα, Βινσένζο Ντόλτσε. Επί προσθέτως πρωτοεμφανιζόμενοι στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη είναι οι Φραντσέσκο Κοντέμι, Λορέντζο Μπρούνι, Ματέο Ιόκι Γκράτα και Εντοάρντο Ντι Σόμα.

Την Ιταλία θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της διοργάνωσης, μια γνώριμη ομάδα για το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου που έχουν κοντραριστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι κλήσεις

Tommaso Gianazza (Brescia), Vincenzo Renzuto (svincolato), Alessandro Velotto (Marsiglia), Lorenzo Bruni e Gianmarco Nicosia (BPER Savona), Francesco Condemi, Marco Del Lungo, Francesco Di Fulvio, Gonzalo Echenique, Andrea Fondelli, Matteo Iocchi Gratta e Nicholas Presciutti (Pro Recco), Edoardo Di Somma (Ferencvaros).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA