Παναθηναϊκός: Ποιοτική προσθήκη με Νίκο Κουρούβανη!

by Γιώργος Χρήστου

Σε μια ακόμη ποιοτική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κουρούβανη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο ΝΟ Βουλιαγμένης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα το ρεπορτάζ του #AQF24 για το ενδιαφέρον των «πρασίνων». Ο 24χρονος περιφερειακός αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση του συνόλου του Δημήτρη Μάζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Κουρούβανη για το τμήμα υδατοσφαίρισης, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνησε προχώρησε ο Παναθηναϊκός στο πόλο, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, τον Νίκο Κουρούβανη.

Ο σημαντικός διεθνής πολίστας ήρθε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης (γέννημα-θρέμμα) στον Παναθηναϊκό με σκοπό να ανέβει ακόμα περισσότερο η ποιότητα του «τριφυλλιού».

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήταν παρόντας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες της Βουλιαγμένης και αναμφίβολα προσδίδει ξεχωριστή αίγλη στο «πράσινο» ρόστερ.

Αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά με αξιόπιστο σουτ από απόσταση και οργανωτικές ικανότητες με τη μπάλα στο χέρι.

Ο 24χρονος περιφερειακός  παίκτης ήταν στην Εθνική Εφήβων όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πολίστες της γενιάς του.

Σε δήλωση του στο pao1908.com ο Νίκος Κουρούβανης ανέφερε «Είναι τιμή και χαρά που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι ιδιαίτερη η στιγμή για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος Σύλλογος και εγώ από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για να πάμε το τμήμα πόλο ένα βήμα παραπέρα. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA