Μετά την ανακοίνωση του νέου του προπονητή ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμα ανακοίνωση. Συγκεκριμένα οι Πρωταθλητές Ελλάδος γνωστοποίησαν με κάθε επισημότητα την επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Δερβίση. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση καθώς ο Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα συνέβαλε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν προσφέροντας μάλιστα τις υπηρεσίες του σε παραπάνω από μία θέσεις και ήταν ένας από τους λόγους που οι «Ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τα κεκτημένα τους εντός συνόρων. Πλέον ο 28χρονος αμυντικός θα βρίσκεται του χρόνου υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Μιλάνοβιτς με σκοπό την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Δερβίση στο olympiacossfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου και συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, την οποία νιώθω οικογένεια μου. Μια ομάδα με υψηλούς στόχους πάντα. Πλέον, θα είμαστε με νέο προπονητή. Νέα πράγματα, νέες προκλήσεις, αλλά οι στόχοι μας οι ίδιοι, πάντα υψηλοί».

 

Facebook Comments