Σημαντικές αφίξεις αναμένονται στη χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα οι Χρυσές Πρωταθλήτριες Κόσμου ΗΠΑ θα έρθουν την Δευτέρα 11/07 στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια παραμονής τους θα πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις αλλά και επίσημα φιλικά με τις Ελληνίδες διεθνείς. Αυτό από μόνο του είναι μεγίστης σημασίας αφού η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει υψηλού επιπέδου προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων και στη Βουλιαγμένη.

Από την ομάδα του Άνταμ Κρικόριαν θα απουσιάζουν μερικές εκ των αστέρων όπως η Μάγκι Στέφενς, η Άσλεϊ Τζόνσον, η Κάλει Γκίλκριστ, Ρέιτσελ Φατάλ και η Στεφανία Χαραλαμπίδη.

Για την Εθνική Ελλάδος, η οποία παρουσίασε αρκετά νέα στοιχεία και νέα πρόσωπα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μία σημαίνουσα περίοδος για το εγχείρημα της. Άλλωστε από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη Βουδαπέστη, η Ελλάδα διέθετε το 2ο νεανικότερο ρόστερ του τουρνουά με ένα πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας δείχνοντας με τις εμφανίσεις της πως το μέλλον της ανήκει. Πλέον όπως είναι φυσικό τα βλέμματα στρέφονται σιγά σιγά στο τέλος του καλοκαιριού, εκεί όπου η ομάδα θα μεταβεί στην Κροατία με στόχο να συνεχίσει σταθερά τη βελτίωση της και να δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Facebook Comments