Πολλές μεταγραφές έχουν γίνει και κάποιες είναι αυτό που λέμε…μπαμ, αλλά ο ΑΝΟ Γλυφάδας πραγματοποίησε μία τέτοιου τύπου ανανέωση! Η ομάδα του Θεόδωρου Ανδρεάκου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ειρήνη Νίνου για την ερχόμενη σεζόν.

Πρόκειται για μία τρομερή κίνηση, αφού ο ΑΝΟΓ κρατάει μεγάλο κομμάτι του βασικού του κορμού, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί στις τάξεις του, την πρώτη σκόρερ του Πρωταθλήματος. Η Νίνου πραγματοποίησε όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί της μία μαγική σεζόν, αφού με τα 100 γκολ που σημείωσε στην Α1 έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε μία χρονιά από μία παίκτρια στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ούσα από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του συλλόγου της σε όλες της διοργανώσεις, η σούπερ σκόρερ των δευτεραθλητριών Ελλάδος θα συνεχίζει να σκοράρει και τη νέα σεζόν με το σκουφάκι της ομάδας της…

Με την συγκεκριμένη κίνηση ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αθροιστικά και με τις υπόλοιπες ανανεώσεις που έγιναν, αλλά και με τις προσθήκες, είναι έτοιμος για άλλη μία σεζόν όπου θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Facebook Comments