Δύο παιχνίδια και δύο ισάριθμες νίκες για την Εθνική Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Μετά την Ιαπωνία, σειρά πήρε αυτή τη φορά το Ουζμπεκιστάν, το οποίο η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη νίκησε με 15-5.

Η γαλανόλευκη μπήκε εμφανώς καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας από την αρχή ισχυρό προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων. Οι Ουζμπέκες προσπάθησαν να μειώσουν κάπως στο σκορ ωστόσο λιγότερο από δύο γκολ η διαφορά δεν έφτασε. Το ημίχρονο έκλεισε με τη διαφορά στην ίδια τιμή με αυτή του πρώτου οκταλέπτου 4-0 και 7-3.

Στη συνέχεια η Ελλάδα χωρίς να πατήσει το γκάζι, άνοιξε κατά πολύ τη διαφορά φτάνοντας έτσι σε μία ακόμα ευρεία νίκη. Η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής από την αρχή και έτσι η πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια από μεριάς Ουζμπεκιστάν, δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Λίγα λεπτά πριν από το τέλος η διαφορά έπιασε τη μέγιστη τιμής της που ήταν τα δέκα τέρματα. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Σοφία Τορνάρου.

ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ 15-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 4-2, 4-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη):  Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2,  Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 6, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ (Σαντίκοφ Ακμπάρ):  Κονοβάλοβα 1, Γκαβάσλελα, Φομίτσεβα, Γκάπαλιουκ, Γκαμπζαλίλοφ, Αμπντουλχάγεφ 2, Μπερέζινα, Ντολμάτοβα, Γκολστέιν 1, Ουμουρζάκοβα Αχμαντχάνοφ 1,  Λογκούτοβα, Αζίζοβα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπρουκσ, Χέιτζ.

 

Facebook Comments