Επιστρέφει στα διοικητικά δρώμενα του Ν.Ο. Χίου ο Παναγιώτης Παππής. Ο πρώην πρόεδρος του Ομίλου θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα, που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου, μετά από πιέσεις που δέχτηκε από αρκετούς συνεργάτες του, που έχουν διατελέσει στο παρελθόν μέλη της διοίκησης, όπως ο Τρύφων Ψυχιάς.
Ο Παναγιώτης Παππής έχει πει το “ναι” ώστε να συστρατευθεί σε μια κοινή προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια δυνατή διοίκηση με ανθρώπους που θέλουν να συμβάλλουν για ένα καλύτερο αύριο στο Ν.Ο. Χίου.
«Βάζει πλάτη ο Παππής και περιμένει την βοήθεια όλων», ανέφερε στενός συνεργάτης του, σχολιάζοντας ότι «όποιος μπορεί να βοηθήσει έρχεται κοντά στο ΝΟΧ ανιδιοτελώς. Δεν αποκλείουμε κανέναν!».
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του alithia.gr δεν θα είναι αυτός που θα ηγηθεί στη θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση. Πιθανότατα νέος πρόεδρος στο Ν.Ο. Χίου να αναλάβει ο Γιάννης Αναδιώτης, μέχρι τώρα έφορος ιστιοπλοΐας, που έχει δείξει σημαντικό έργο στο τμήμα ιστιοπλοΐας του Ομίλου.