Παπαναστασίου στο Aquafeed24: «Το πρόβλημα εντείνεται αντί να ελαττωθεί»!

by Aquafeed 24

Η παρουσία του Αλέξανδρου Παπαναστασίου στις κροατικές πισίνες με το σκουφάκι της Γιούγκ, του επιφύλασσαν ένα πιο θερμό χειροκρότημα κατά την παρουσίαση του ονόματος του στον αγώνα Ελλάδα-Σερβία.

Ο νεαρός αθλητής σκόραρε μάλιστα στον αγώνα, με την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου να μη καταφέρνει να προκριθεί στα ημιτελικά και στις 17:45 θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.

Κατά την έξοδο του από την αναμέτρηση και στη Μεικτή Ζώνη, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου, μίλησε στο Aquafeed24 που βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και τόνισε ότι ο προημιτελικός ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ποινές, κάτι το οποίο δίνει στους διαιτητές τον έλεγχο του αγώνα, με τους νέους κανονισμούς και εντείνει το πρόβλημα, αντί να το ελαττώσει.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο Aquafeed24 και τον Ορέστη Κανελλόπουλο

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ποινές και από τις δύο ομάδες. Σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω και κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα, με τους Κροάτες να βρίσκουν εύκολα γκολ. Θα είχαμε μεγαλύτερη τύχη αν τα περιορίζαμε.

Ήταν μια εμπειρία για εμάς, ότι η αναμέτρηση έγινε με τους νέους κανονισμούς. Έγινε μια αποβολή στην αλλαγή, από την οποία καταλαβαίνετε ότι όλοι μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Παρά την ήττα ήταν ένα καλό τεστ, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της. Σίγουρα θα μπορούσαμε να φύγουμε με κάτι παραπάνω, αλλά θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε μέσα από τα λάθη μας».

Για τις πολλές ποινές κατά της Ελλάδας:

«Ήταν πράγματι πολλές οι ποινές που δόθηκαν. Με τους νέους κανονισμούς δημιουργούνται ιδιαίτερα αμφισβητούμενες φάσεις, κάτι το οποίο ήδη υπήρχε και τώρα εντείνεται αντί να μειωθεί! Οι διαιτητές πράγματι επηρεάζουν περισσότερο και φεύγει το παιχνίδι από τα χέρια των παικτών, κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβαίνει.

Ικανοποιημένοι θα ήμασταν αν νικούσαμε. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε ενόψει της Σερβίας και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

  • Στη φωτογραφία που τράβηξε το Aquafeed24, ο Παπαναστασίου μαρκάρεται από τον συμπαίκτη του στη Γιούγκ, Χάβι Γκαρσία.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA