Η υπερβολικά αυστηρή ποινή που στοίχισε στην Εθνική ομάδα

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε 13-11 από την Κροατία στο Ζάγκρεμπ, αλλά πόσο να αντέξει μια ομάδα που δέχεται τέτοιο μεγάλο αριθμό ποινών (19+1 πέναλτι), σε κρίσιμα σημεία και κόντρα σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο;

Μάλιστα, ο διαιτητής Μαργκέτα εξάντλησε την αυστηρότητα του πάνω στην Ελλάδα, υπό τη «σκέπη» των νέων κανονισμών.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με το σκορ στο 6-6. Όπως όλοι γνωρίζουμε με τους νέους κανονισμούς μπορεί ένας παίκτης να περιμένει μες το νερό, έξω από το τερέν και στην πλαϊνή πλευρά, πίσω από το κέντρο για να περάσει στον αγώνα ΑΦΟΥ του χτυπήσει το χέρι ο συμπαίκτης του που έχει περάσει εκτός τερέν.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ο Θοδωρής Βλάχος βάζει τον Σκουμπάκη να παίξει άμυνα στον Λόντσαρ, ο νεαρός παίκτης τα καταφέρνει και παίρνει οδηγία να περάσει εκτός τερέν για να περάσει στη θέση του ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης.

Οι δύο παίκτες χτυπούν, όντως, ο ένας το χέρι του άλλου, αλλά όχι τόσο εμφανώς, όσο προστάζουν (;) οι νέοι κανονισμοί, με τον Μαργκέτα να υποστηρίζει ότι έγινε… κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Αποτέλεσμα: Σκουμπάκης αποβολή και Γιόκοβιτς γκολ στην κόντρα. Στη συνέχεια, αποβολή κατά της Ελλάδας και γκολ ο Βρλιτς.

Το παραπάνω καταγράφεται πρώτον για να καταλάβουμε ότι οι νέοι κανονισμοί ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτοί και εν συνεχεία για να γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα απόψε στο Ζάγκρεμπ έπαιξε, ήθελε και επανήλθε στις καλές εμφανίσεις. Η Εθνική κοιτάει όλες τις ομάδες στα μάτια.

Τέλος, η επιρροή των διαιτητών στο παιχνίδι γίνεται εντονότερη, ενώ στόχος ήταν αρχικά να είναι μικρότερη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA