Παπαναστασίου για Beachpolistas: «Νιώθω χαρά για τη συμμετοχή τόσων παιδιών»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Στην μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του Beachpolistas World Tour που διεξήχθη στην Παραλία Βοτσαλάκια του Πειραιά 27-29/08, παρευρέθηκαν και οι Αργυροί Ολυμπιονίκες του Τόκιο με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να φωτογραφίζεται με τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης με πολύ κέφι!

Ο Έλληνας περιφερειακός μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για τα συναισθήματα από την επιτυχία του Τόκιο και την εμπειρία του από την διοργάνωση των Beachpolistas.

Πώς αισθάνεσαι μετά από αυτήν την τεράστια επιτυχία και το Ασημένιο μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες; Έχετε συνειδητοποιήσει σαν ομάδα, την δυσκολία του να φτάσει το Ελληνικό πόλο τόσο ψηλά;

«Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είναι αυτονόητο αυτό… Δεν ξέρω αν το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι πλήρως, όμως νιώθουμε μια τεράστια ευφορία, ειδικά όταν δεχόμαστε συγχαρητήρια από όλους, γνωστούς και αγνώστους! Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι να βλέπουμε τόσο κόσμο περήφανο και συγκινημένο με την επιτυχία μας! Συνειδητοποιούμε σιγά σιγά ότι έχουμε προσφέρει απίστευτη χαρά σε ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζαμε… Όσον αφορά την δυσκολία του να έρθει αυτή η επιτυχία φυσικά γνωρίζουμε ότι είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στο ανδρικό πόλο της Ελλάδας, όμως τα καταφέραμε και ταυτόχρονα θέσαμε εξ’ ολοκλήρου νέες βάσεις για την ελληνική υδατοσφαίριση».

Βρισκόμενοι στο Beachpolistas World Tour του Πειραιά για 2η διαδοχική χρονιά και 12η συνολικά, μια γιορτή της υδατοσφαίρισης που προωθεί διασκεδαστικά το άθλημα, ποιά είναι η εμπειρία σου από την φετινή διοργάνωση;

«Προσωπικά, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε αυτή η διοργάνωση δίνω το «παρών», συμμετέχω και παίζω κιόλας! Θεωρώ ότι αποτελεί μία από τις ποιοτικότερες ενέργειες που γίνονται για την προώθηση του αθλήματος, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως! Την στηρίζω απόλυτα όπως μπορώ και δεν θα ήθελα να σταματήσει για κανέναν λόγο. Κάθε χρόνο που παρευρίσκομαι στο event, παίζοντας ή όχι, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που βλέπω τεράστια συμμετοχή, ιδιαίτερα από παιδιά και σίγουρα όλο αυτό, είναι πολύτιμο για το άθλημά μας», δήλωσε κλείνοντας ο διεθνής πολίστας.

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA