Ο Γιάννης Μώραλης για το Beachpolistas World Tour: «Ωραία διοργάνωση, να γίνει θεσμός στον Πειραιά»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Στην διοργάνωση του Beachpolistas World Tour για 2η συνεχή χρονιά στον Πειραιά, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, όπου βράβευσε τους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στο event και παρακολούθησε όλους τους αγώνες!

Ο δήμαρχος Πειραιά, μιλώντας αποκλειστικά στο Aquafeed24, σχετικά με την διοργάνωση δήλωσε:

Το Beachpolistas World Tour, βρίσκεται για 2η διαδοχική χρονιά στον Πειραιά. Μια διοργάνωση που επιθυμείτε να γίνει θεσμός στην πόλη σας, με τον Πειραιά να πρωταγωνιστεί στον αθλητισμό, συμφωνείτε;

«Εννοείται συμφωνώ! Αντικειμενικά, ο Πειραιάς ανέκαθεν ήταν και είναι πρωταγωνιστής στον αθλητισμό και πρωταθλητισμό, είτε σωματειακά είτε με τους εκπροσώπους του στις Εθνικές Ομάδες του πόλο και της κολύμβησης… νομίζω είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα. Νομίζω είναι αυτονόητο, καθώς στην πόλη μας βρίσκεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, το Ναυτικό Μουσείο, το υπουργείο Ναυτιλίας, η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, τα σωματεία του Εθνικού και του Ολυμπιακού σε υδατοσφαίριση και κολύμβηση… όλα αυτά πιστεύω μας χαρακτηρίζουν δικαιωματικά εκπρόσωπους του υγρού στίβου! Η διοργάνωση είναι εκπληκτική και με χαροποιεί ιδιαίτερα που φιλοξενείται για 2η φορά στον Πειραιά και που συνεχίζεται άξια για 12η συνεχή χρονιά. Προσωπικά, απολαμβάνω να βλέπω αυτή την γιορτή γεμάτη παιδάκια… και σήμερα, πράγματι, αντικρίσαμε τα Βοτσαλάκια γεμάτα παιδιά όλων των ηλικιών να παίζουν πόλο και να χαίρονται με τα είδωλα τους, μαζί και εγώ που πήρα το αναμνηστικό μου από τους Ολυμπιονίκες μας! Μια απίστευτη, πραγματικά, διοργάνωση, με τον Ανδρέα Γαρύφαλλο να συμβάλλει καθοριστικά, ενώ δεσμευόμαστε και θέλουμε να γίνει θεσμός για να προσφέρουμε σταθερότητα και συνέχεια σε αυτήν την επιτυχία, ως Δήμος Πειραιά μαζί με τον ΟΠΑΝ»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA