Στέβη Παπαϊωάννου: Once a captain, always a captain

0

Δεν αποτελεί κοινό μυστικό πια ότι για πολλούς αθλητές που είχαν ως κύρια ενασχόληση την υδατοσφαίριση, πλέον το σκηνικό έχει αλλάξει και οι προτεραιότητές τους έχουν διαφοροποιηθεί, με συνέπεια να μπαίνει το αγαπημένο τους άθλημα σε δεύτερη μοίρα.

Η Στέβη Παπαϊωάννου αποτέλεσε την αρχηγό της γυναικείας ομάδας του ΑΝΟΓ στο περυσινό πρωτάθλημα και συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της νεανικής ομάδας του Τάσου Πιρπιρή να τερματίσει στην 3η θέση της Α1, κερδίζοντας την ευρωπαϊκή έξοδο, η οποία μετουσιώθηκε σε μια συμμετοχή στην Ευρωλίγκα ύστερα από πολλά χρόνια.

Ωστόσο, η Στέβη δεν συνεχίζει στη Γλυφάδα και όχι μόνο αυτό, καθότι αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο της πρώτης κατηγορίας, μεταπηδώντας στην Α2 για πρώτη φορά και ύστερα από έτη επιτυχιών.

Η άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας φέτος θα παίξει στην Α2 και αυτό οφείλεται στο ότι οι υποχρεώσεις της πλέον έχουν διαφοροποιηθεί. Αναμφίβολα, η Παπαϊωάννου θα μπορούσε να συνεχίσει στην Α1 και να αποτελεί από τις καλύτερες στη θέση, ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε οικειοθελώς και πλέον μένει να αποδειχθεί ποια ομάδα της κατηγορίας θα είναι τυχερή, ώστε να την προσθέσει στο ρόστερ της.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.