Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από άποψη θεάματος, ΠΑΟΚ και ΑΝΟΓ, αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους στην επίθεση, ενώ ο παίκτης παραπάνω αποτέλεσε τροχοπέδη για τις δύο ομάδες, όπως φανερώνει το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟΓ 4-3

Κώστας Γαλανίδης, Θωμάς Γαβαλάς και τα δοκάρια υπήρξαν πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για τη 14η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την τεράστια νίκη στην έδρα χάρη σε γκολ του Γιουράι Ζάτοβιτς στα τελευταία λεπτά.

Το γκολ του έμπειρου περιφερειακού ήταν το μοναδικό που κατάφερε να σημειώσει η ομάδα του Πάνου Βέργου στον παίκτη παραπάνω σε όλο το παιχνίδι και παράλληλα η μοναδική φορά που νικήθηκε ο Γαβαλάς στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και από το πουθενά μπαίνουν στο κάδρο των πλέι οφ έχοντας πια 16 βαθμούς, με την εικόνα του ΠΑΟΚ να έχει αλλάξει καθοριστικά από την έλευση του Νίκολα Τομάσεβιτς (Κέρδισε όλες τις ποινές του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι), αλλά και την αγωνιστική άνοδο του Κώστα Γαλανίδη.

Ο ΑΝΟΓ του Δημήτρη Μάζη, επίσης δεν μπόρεσε να βρει σκορ στον παίκτη παραπάνω, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα δύο φορές επιχείρησε να σκοράρει στο συγκεκριμένο κομμάτι από το δεύτερο δοκάρι, όμως αμφότερες οι προσπάθειες δεν χαρακτηρίστηκαν με επιτυχία.

Η Γλυφάδα έχει 18 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, ενώ σημειώνεται ότι με τη λήξη του αγώνα απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν άμεσα και καθοριστικά για να λήξει το επεισόδιο.


 

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-0, 1-1.

ΠΑΟΚ: Τσολακούδης 2, Τομάσεβιτς 1, Ζάτοβιτς 1.

ΑΝΟΓ: Σκουμπάκης 1, Τζελάτης 1, Αλβέρτης 1.

Facebook Comments