ΠΑΟΚ: Συνεχίζει η Χρύσα Χατζέλη!

by Aquafeed 24

Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και την νέα σεζόν η Χρύσα Χατζέλη καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με τις Θεσσαλονικείς. Η έμπειρη τεχνικός επιδιώκει να συνεχίσει το έργο της στον «Δικέφαλο του Βορρά» καθώς και την ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα τεχνικός συνεχίζει στο… τιμόνι του τμήματος Πόλο γυναικών, το οποίο έχει εδραιωθεί στην Α1, και κάνει συνεχή βήματα προόδου, θέλοντας να φτάσει ακόμα ψηλότερα, διεκδικώντας υψηλότερες θέσεις.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Χρύσα Χατζέλλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά ευχαριστώ την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εκτίμηση και το σεβασμό στο πρόσωπο μου για τη νέα χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός, ότι αποτελώ μέλος της Οικογένειας της υδατοσφαίρισης για πάρα πολλά χρόνια. Το τμήμα της υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, κάνει πρωταθλητισμό, αναδεικνύοντας νέους αθλητές και αθλήτριες, κυρίως από την ανάπτυξη του, και στελεχώνει τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Στόχος μας είναι αυτό να συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, διάθεση και πάθος. Με πολλή αγάπη γι’ αυτό το οποίο κάνουμε, και με την ασταμάτητη στήριξη της Διοίκησης, την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη των χορηγών μας, θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε πρόκληση και θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι πρωτίστως να έχουμε όλοι την υγεία μας και είμαι βέβαιη πως με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και αγαστή συνεργασία, θα καταφέρουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA