ΠΑΟΚ: Πρωτιά στο “Μωλιώτης”

by Aquafeed 24

To Σαββατοκύριακο 04 & 05 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας το 5ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΛΙΩΤΗΣ»  στη μνήμη του Κων/νου Μωλιώτη, πρώην αθλητή υδατοσφαίρισης.

Στην τελετή έναρξης ο πρώην προπονητής της Ν.Ε.Λ και εκ των ιδρυτών αυτής, Κώστας Ζουμπουλιάς προσέφερε στην Ιωάννα Μωλιώτη, αδερφή του Ντίνου ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα αναμνηστικό κύπελλο.  Εκπρόσωποι ομάδων προσέφεραν αναμνηστικά λάβαρα στην ομάδα της Ν.Ε.Λ .

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους  η στιγμή που παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου άφησαν 30 λευκά μπαλόνια στον αέρα, όσα και τα χρόνια του Ντίνου Μωλιώτη, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Το πρωί του Σαββάτου τίμησαν με την παρουσία τους το Τουρνουά δύο καταξιωμένοι αθλητές στο χώρο της υδατοσφαίρισης, ο Μάριος Καπότσης και ο Κυριάκος Ποντικέας. Οι δύο άσσοι της Βουλιαγμένης και της Εθνικής Ελλάδας παρακολούθησαν τα παιχνίδια των νέων αθλητών, μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά και συνομίλησαν μαζί τους. Περίπου 150 παιδιά συμμετείχαν στα παιχνίδια του τουρνουά και φέτος.

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας

Α’  Όμιλος

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 4-13

ΠΑΟΚ – ΓΣ Περιστερίου 19-2

ΝΟ Λάρισας – ΠΑΟΚ 6-19

ΓΣ Περιστερίου – ΟΥΚ Βόλου 12-3

Β’  Όμιλος

Ηλυσιακός – ΝΕ Λαμίας 10-8

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης – Νηρέας Χαλανδρίου 5-15

Ηλυσιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 2-10

ΝΕ Λαμίας – ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 11-7

Η τελική κατάταξη των ομάδων στο τουρνουά:

ΠΑΟΚ
Ν. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Ν.Ο ΛΑΡΙΣΑΣ
Ν.Ε.Λ
ΑΝΟΜ
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

Δείτε την τελετή έναρξης και τις δηλώσεις:


You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA