Σκληρή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά διαιτησίας!

by Aquafeed 24

Τρία άρθρα τα τελευταία δύο 24ώρα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εκφράζουν τη δυσαρέσκεια του συλλόγου της Θεσσαλονίκης για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΝΟ Χανίων το Σάββατο, όπου η ομάδα του Πάνου Βέργου ηττήθηκε στην Κρήτη.

Μέσα σε αυτά και η ανακοίνωση που ακολουθεί, στην οποία γίνεται λόγος για απαξίωση και αδικία.

Αναλυτικά:

Για μια ακόμη φορά, τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα, λόγω απαράδεκτων διαιτητικών αποφάσεων, τα οποία δυσχέραιναν την αγωνιστική θέση του τμήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ακυρώνοντας στην πράξη τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί και δαπανώνται στο τμήμα, απαξιώνοντας τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας, δημιουργώντας αίσθημα αδικίας τόσο σε εμάς όσο και στους φιλάθλους μας.

Οι επαναλαμβανόμενες αυτές διαιτητικές συμπεριφορές μας κάνουν να αναρωτιόμαστε, εάν και κατά πόσο αυτές είναι τυχαίες ή όχι.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στα Χανιά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ απαιτεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο Πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών να σεβαστούν το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε, παίρνοντας αυτή τη φορά δραστικά μέτρα για την προστασία των συμφερόντων του Ομίλου μας.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA