Πάνος Βέργος στο #AQF24: «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, η ομάδα πρέπει να ανακάμψει»!

Στην άμεση αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του στάθηκε ο έμπειρος τεχνικός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος

by Aquafeed 24

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΝΟ Βουλιαγμένης ο Πάνος Βέργος σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την ήττα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson από την ομάδα του Λαιμού για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην άσχημη εικόνα της ομάδας του τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να ανακάμψει παίζοντας ωραίο πόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα αίτια της ήττας από τον ΝΟ Βουλιαγμένης: «Ξεκινήσαμε καλά τακτικά το παιχνίδι στο αμυντικό κομμάτι και μας δόθηκε ευκαιρία να προηγηθούμε στο πρώτο οκτάλεπτο αλλά δε καταφέραμε. Στη δεύτερη περίοδο δεν είχαμε καλή ισορροπία στην επίθεση με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει πρόβλημα όσο αφορά την κόντρα του ΝΟΒ. Επίσης είχαμε ένα γενικότερο πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω, που η ομάδα δε το αξιοποίησε. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί από την δεύτερη περίοδο και μετά αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Ήταν άσχημο παιχνίδι για μας. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας».

Για το πως θα αντιδράσει η ομάδα μετά απ’ αυτή την εμφάνιση με δεδομένο ότι υπάρχουν δυσκολίες όπως η απουσία της Ίλσε Κούλχαας: «Η απουσία της Ίλσε δεν είναι τωρινή αλλά εδώ και πολύ καιρό. Πορευόμαστε χωρίς την παρουσία της. Η ομάδα σε ένα πρωτάθλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει πολλές αγωνιστικές μαζεμένες θα πρέπει αμέσως να ανακάμψει προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα παίζοντας παράλληλα ωραίο πόλο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA