Κική Λιόση στο #AQF24: «Όλα ξεκινούν από την θέληση των κοριτσιών»!

Παράλληλα η έμπειρη τεχνικός στάθηκε στο μεγάλο στόχο του συλλόγου που είναι η γυναικεία ομάδα να απαρτίζεται από αθλήτριες από τα σπλάχνα του ΝΟΒ!

by Aquafeed 24

Στη συγκέντρωση και στη προσήλωση των αθλητριών της στάθηκε η Κική Λιόση σε δηλώσεις της στο #AQF24 μετά την νίκη κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ Betsson για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα η έμπειρη τεχνικός στάθηκε στο μεγάλο στόχο του συλλόγου που είναι η γυναικεία ομάδα να απαρτίζεται από αθλήτριες από τα σπλάχνα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το «κλειδί» της νίκης αλλά και τη κατάσταση του ΝΟΒ: «Νομίζω μας ξεμπλόκαραν τα εύκολα γκολ που βρήκαμε στη κόντρα και μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και όλα ξεκινούν από την προσπάθεια και την θέληση των κοριτσιών στη προπόνηση. Οπότε νομίζω είμαστε καλά. Είναι όλες συγκεντρωμένες και προσηλωμένες 100%».

Για το γεγονός ότι βοηθούν την ομάδα αθλήτριες από τα σπλάχνα του συλλόγου: «Πάντα έτσι δούλευε ο ΝΟ Βουλιαγμένης κι έτσι θα συνεχίσει να κάνει. Στόχος μας είναι τα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου να πλαισιώσουν την γυναικεία ομάδα και τα επόμενα χρόνια ο ΝΟΒ να απαρτίζεται επί των πλείστων από αθλήτριες από τις ακαδημίες μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA