Πάνος Μιχαλόπουλος στο #AQF24: «Πάντα ονειρευόμαστε – Είμαστε εδώ με βήματα δυνατά και σταθερά»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Νέα Φιλαδέλφεια, τελέστηκε ο αγιασμός όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ, με εκπροσώπους όλων των αθλημάτων να δίνουν το «παρών».

Μεταξύ των ανθρώπων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του υγρού στίβου της Ένωσης, Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος μίλησε στο Aquafeed24 μετά το πέρας της εκδήλωσης για την χρονιά που έρχεται αλλά και τα σχέδια της ομάδας.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος στο #AQF24:

Αναφορικά με τον αγιασμό και παρουσία όλων των τμημάτων:

«Είμαστε το πλέον νεότερο οργανωμένο τμήμα, με πάρα πολλά αθλήματα σε πάρα πολλές κατηγορίες. Είχαμε ανάγκη να βρεθούμε κοντά στην υπόλοιπη ΑΕΚ, γιατί εμείς είμαστε ουσιαστικά ένα τμήμα που γεννήθηκε μέσα στον κορωνοϊό και δεν μας επέτρεψαν οι συνθήκες να είμαστε όλοι μαζί. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, να είμαστε επιτέλους όλοι κοντά, είναι ένας πολύ καλός οιωνός για ένα δυνατό ξεκίνημα».

Για το πως η ΑΕΚ συνεχίζει να ονειρεύεται:

«Συνεχίζει να ονειρεύεται σίγουρα, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζεται στις υπάρχουσες συνθήκες. Το δικό μας πλάνο είναι από φέτος και μέσα στην επόμενη τριετία να γεμίσουν οι ακαδημίες μας σε όλα τα αθλήματα, στην κολύμβηση, στην συγχρονισμένη και στο πόλο και παράλληλα να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε καλό επίπεδο στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουμε. Έχουμε ήδη δύο ομάδες στην Α1 στο πόλο, έχουμε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να βγούμε Ευρώπη, δηλαδή σπουδαία πράγματα. Η καλλιτεχνική κολύμβηση έχει ήδη ξεκινήσει και φέρνει μετάλλια, ενώ φέτος δημιουργήθηκε και το αγωνιστικό τμήμα της κολύμβησης που είναι πολύ σημαντικό. Πάντα ονειρευόμαστε, γιατί αν δεν ονειρεύεσαι δεν μπορείς να είσαι στον αθλητισμό».

Τα όσα προσφέρει η ΑΕΚ στους νέους αθλητές:

«Καταρχάς η ΑΕΚ δίνει ευκαιρίες! Ως ένα τμήμα καινούργιο, έχει τη δυνατότητα να τραβάει παιδιά που ενδεχομένως να μην τους έχουν δοθεί οι πρέπουσες ευκαιρίες μέχρι τώρα, αλλά πέρα από αυτό τους δίνει και μία ηρεμία. Η ηρεμία αυτή λέει ότι εμείς είμαστε εδώ για να μείνουμε. Δεν είμαστε στην φάση της «φωτοβολίδας», την καθίζησης, ή της απότομης καταξίωσης, είμαστε εδώ για να μείνουμε, με βήματα δυνατά και σταθερά».

Ο ρόλος του νέου γηπέδου και του ποδοσφαίρου σε σχέση με τα ερασιτεχνικά τμήματα: «Είναι γνωστό σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ο αιμοδότης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Παίρνουμε ένα ιδιόκτητο σπίτι, το οποίο τροφοδοτεί σίγουρα όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Εκτός όμως από το οικονομικό κομμάτι, βοηθάει στην ενδυνάμωση και τη συνοχή του σωματείου. Και το ότι σήμερα είμαστε εδώ όλοι μαζί και ότι την Παρασκευή στα εγκαίνια θα μπούμε όλοι μαζί μέσα, είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Το μήνυμα για τη συνέχεια:

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA